Beste blackjack strategieën

Wanneer je graag een mooi bedrag bij elkaar wenst te spelen met het inzetten op blackjack is het altijd belangrijk om er voor te kiezen om gebruik te maken van een interessante blackjack strategie. De ene strategie is evenwel de andere niet, in tegendeel. Wil jij graag een goed beeld hebben van wat nu precies de beste blackjack strategieën zijn die op de markt zijn terug te vinden? Wij gaan er graag uitgebreid op in en vertellen je alles wat je altijd hebt willen weten over de beste blackjack strategieën. En om af te sluiten hebben we helemaal onderaan 1 van de strategieën zodat je gelijk aan de slag kunt!

 

 

De basis blackjack strategie

Veel mensen zweren bij de zogenaamde basis blackjack strategie. Terwijl het toch moet worden aangegeven dat deze strategie je als speler in mogelijkheden aanzienlijk beperkt. Het klopt inderdaad dat de basis blackjack strategie een meerwaarde kan betekenen voor de beginnendespelers. Voornamelijk omdat ze op die manier zonder al teveel risico het blackjack spel kunnen leren kennen. Maar anderzijds zorgt ze er onrechtstreeks wel voor dat je winstkansen ook een stukje beperkter worden. Bekijk goed de werking van de basis blackjack strategie en bepaal dan vervolgens voor jezelf of je deze echt interessant vindt of niet.

znco

Wat zijn interessante blackjack strategieën?

Laat ons allereerst even kijken naar welke van de verschillende blackjack strategieën op de markt nu werkelijk interessant kunnen zijn. Wanneer we al deze strategieën gaan vergelijken kunnen we alleen maar vaststellen dat vooral de strategieën met betrekking tot het plaatsen van een bepaalde inzet echt interessant zijn. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld het Martingale systeem.Deze strategie staat er om bekend vooral populair te zijn onder roulette spelers. Maar ook bij de fervente blackjack aanhang heeft ze zichzelf door de jaren heen weten te bewijzen. De Martingale strategie werkt op die manier dat de inzet na een verloren speelronde wordt verdubbeld. Deze verdubbeling moet blijvend worden uitgevoerd tot er een speelronde gewonnen wordt. Deze blackjack strategie maakt het in ieder geval mogelijk om ettelijke verloren speelrondes in één klap goed te maken. Mogelijk zelfs een mooie winst te boeken.

Strategieën met blackjack hulpmiddelen

Diverse blackjack strategieën die op de markt zijn terug te vinden zijn deels gebaseerd op de hulpmiddelen die standaard door blackjack worden aangeboden. Wat bijvoorbeeld te denken van de mogelijkheden om te splitsen, te passen, je te verzekeren tegen een eventuele blackjack van het huis. Deze hulpmiddelen lijken op het eerste zicht bijzonder interessant te zijn. Helaas is niets minder waar. Sommige hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld de verzekering tegen een mogelijke blackjack van de dealer zijn vooral bedoeld om het huisvoordeel te verhogen. De kans dat je hier echt een financieel voordeel uit haalt is dan ook bijzonder beperkt.

Bestaat er ook zoiets als een slechte blackjack strategie?

Iedereen gaat er zomaar vanuit dat gebruikmaken van een blackjack strategie altijd interessant is. Dit is evenwel niet zo. Er zijn door de jaren heen namelijk zoveel verschillende blackjack strategieën op de markt verschenen.  Ook enkele waar je liever geen gebruik van wenst te maken. Een bekend voorbeeld op dit vlak is de ‘Mimic the dealer’ strategie. Deze strategie is omwille van verschillende redenen niet aan te raden. De basis van deze blackjack strategie wordt immers gevormd door het feit dat de handelingen van het huis moeten worden overgenomen. Dit betekent ook dat verschillende hulpmiddelen door jou als speler niet gebruikt kunnen worden. Dat is vervelend, want door het hanteren van deze blackjack strategie verspeel je eigenlijk het voordeel waar je als speler over beschikt en dat kan uiteraard niet de bedoeling zijn. Gebruikmaken van deze blackjack strategie is dan ook om voor de hand liggende redenen helemaal niet aangeraden.

De beste blackjack strategieën vergelijken

Zoals reeds aangegeven bestaan er tal van verschillende blackjack strategieën die in aanmerking kunnen komen als beste blackjack strategie die er op de markt is terug te vinden. Om er zeker van te zijn dat jij er uiteindelijk voor kiest om gebruik te maken van de best mogelijke blackjack strategie is het niet alleen belangrijk om voor jezelf uit te maken hoeveel risico je wenst te nemen. Daarnaast doe je er ook altijd goed aan om een vergelijking uit te voeren tussen de verschillende strategieën. Een dergelijke vergelijking zorgt er voor dat je een concreet beeld krijgt van de werking van de verschillende blackjack strategieën. Dit is ook waardoor het nog eenvoudiger mogelijk is om er de beste strategie tussenuit te halen.